Toch niet tevreden over de door u bestelde producten? Dat kan! (m.u.v. producten op maat) Stuur deze aan ons retour. Hoe dat in zijn werk gaat, ziet u hieronder.

Retourtermijn

Bij TTO Technische groothandel heeft iedere klant recht op een retourtermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in na ontvangst van het pakket. Het maakt hierbij niet uit of het om een gedeeltelijke retournering of volledige retournering van uw bestelling gaat. Is een product verkeerd of defect geleverd? Dan verzoeken wij u gelijk contact met ons op te nemen, zodat we het gelijk op kunnen lossen.

Producten op maat

Producten die we speciaal voor u op maat laten maken/bestellen worden volgens de door u aangeleverde specificatie geleverd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retourvoorwaarden

U kunt producten aan ons retourneren wanneer:

  • Het artikel is in ongebruikte staat
  • Het artikel is in de originele en onbeschadigde verpakking
  • Het artikel geen gebruikssporen bevat
  • Het artikel bekeken/uitgeprobeerd is op dezelfde manier als u dit in een winkel zou doen
  • Het artikel geen product op maat betreft

Manieren van retourneren

Wilt u een product retourneren? Neem dan contact met ons op:

Telefoon: 0478-700576
E-mail: info@ttohandel.nl

Let op: de directe kosten voor het terugsturen van een pakket komen voor uw eigen rekening. Retourrecht geldt niet voor producten die op maat zijn gemaakt.

Mocht u uw bestelling gedeeltelijk retourneren waarbij de resterende artikelen die u wel houdt onder de minimale waarde van € 150,- excl btw komt, dan worden alsnog de verzendkosten in rekening gebracht. Dit wordt ingehouden op het aankoopbedrag dat u terug krijgt.