Over ons

TTO Technische Groothandel

TTO onderscheidt zich als een vooraanstaande verkooporganisatie en toonaangevende totaalleverancier. Met een uitgebreid netwerk van partners zijn wij in staat vrijwel altijd te voldoen aan de diverse klantbehoeften. Onze vertegenwoordigers zijn mobiel en rijden rond in bestelbussen, strategisch gevuld met een standaard voorraad voor de werkplaats, zodat klanten onmiddellijk kunnen beschikken over essentiële standaardartikelen.

Als een geprezen persoonlijke leverancier, waarbij sterke relaties de fundering vormen voor vertrouwen, staat TTO garant voor betrokkenheid. Voor veel van onze vaste klantrelaties beheren we nauwgezet de werkplaatsvoorraad, waardoor klanten nooit zonder essentiële voorraad komen te zitten.

Onze periodieke klantbezoeken, met een focus op wekelijkse of tweewekelijkse frequentie, versterken de band met onze klanten. Dankzij een doeltreffende samenwerking met onze leveranciers is TTO in staat om klanten snel te voorzien van hoogwaardige producten.

Optimaliseer jouw werkplaatservaring met TTO, jouw vertrouwde partner in groothandelsdiensten. Profiteer van onze persoonlijke aanpak, uitgebreide voorraad en snelle leveringen. Ontdek de voordelen van een sterke relatie met TTO als jouw toonaangevende totaalleverancier.

Over ons 1
Yimg 0073 scaled

"Met een persoonlijke aanpak een onderscheidende positie als totaalleverancier van werkplaatsbenodigdheden innemen met de focus op lange termijn relaties en op deze manier samen een partnerschap met de klant te bouwen."

Dave Thielen, eigenaar TTO

Yimg 9893 scaled
Yimg 9970d

Dave Thielen

Eigenaar
Yimg 9901d scaled

Rick Timmermans

Verkoop
Waterpas 1 scaled

Rinie Van der Cruijs

Chauffeur / Magazijn